CDT – Diáky

Posted on

Komu nestačil deník a chtěl by se potkat naživo, bude mít příležitost 13. 11. 2018 v rámci promítání Diáků ze CDT v Bio Oko. Lístky k mání na https://biooko.colosseum.eu/kino-oko/standard/Hall/Index/83048/ftw7VgPU7M0_rov__xcodex_AGA1gFbU4wgtdU99E_com_oFCC2H4dZ3htArphfmfA__?

Budu se těšit!

13 Replies to “CDT – Diáky”

  1. Chtěla bych se setkat naživo, ale ve všední den do Prahy to nejde. Prosím Jakube, nebudete náhodou na cestovatelsko – outdoorovém festivale Obzory v Praze 10. -11. 11?

  2. To by bylo super. Moc se mi líbilo číst si vaše všechny traily. Chtěla bych začít také. Mám vymyšlenou první trasu Jiráskovu cestu z Broumova do Litomyšle. Tak by mě také zajímaly vaše začátky na českém území.

  3. Včerejší přednáška byla super. Už se moc těším na knížku o CDT a na zprávy a fotky z nových cest.

  4. Díky Jakube za podání ruky u baru, ikdyž to byl takový na půl omyl, bylo to úsměvné a fajn. A také za následnou diskuzi po tvé přednášce i navzdory angíně. Já jsem nikdy nechodil, chození mě nebaví, jsem spíš vodácký typ. Ale ty americký traily mě strašně fascinují, tvé deníky z PCT a CDT jsou úžasné. 5 Měsíců být někde mimo civilizaci, i třeba bez elektroniky, to musí být prostě super. Pro vodáky třeba takový dlouhý traily prakticky nejsou, alespoň ne řiční. A moře mě příliš neláká. Hodně zdaru a těším se, až budeš na AT! Na přednášce jsi říkal, že AT je nejstarší trail z těch tří, jestli si dobře pamatuji? Znamená to také, že je třeba nejlépe zmapovaný?

    1. Ano, je nejlépe zmapovaný i značený. Říká se, že tam člověk ani mapu nepotřebuje. Prostě sleduje značku. Teda prý…

  5. Dobrý den Jakube,
    neplánujete prosím podobnou přednášku v Hradci Králové nebo blízkém okolí?
    Určitě by se zájemci našli, případně jsem ochotna i pomoct s propagací takové akce, ale myslím, že to potřeba nebude. Váš deník ohledně PCT má čestné místo v mé knihovně, moc Vá obdivuji a ráda bych Vás viděla někde i naživo.
    Děkuji a přeji hodně dalších úspěchů.
    Monika (30, Hradec Králové)

    1. Dobrý den Moniko. Do Hradce mne zatím nikdo nepozval, nejblíž bych měl promítat na Skautském institutu v Kolíně 27.3.2019.

Přidat komentář